[Gerucht] Jokers level onthult voor Super Smash Bros. Ultimate

Eerdere geruchten lijken te kloppen. 

Een tijdje geleden kon je op onze site lezen dat Jokers level en Erdrick en Alefgard uit Dragon Quest III gelekt zouden zijn uit zowel datamines als inside bronnen. Het level voor Joker – dat onderdeel is van het eerste DLC-pakket – zou Mementos moeten zijn uit Persona 5. Mementos is het zogeheten Palace van iedereens hart en bevatte optionele missies voor de speler in de originele game.

Twittergebruiker en dataminer Dr. HyperCake heeft op Twitter een datastring gedeeld waarin “Jack_Menentoes_” te zien is in hetzelfde formaat als andere levels in Super Smash Bros. Ultimate. Dit zou erop wijzen dat Jokers level inderdaad Mementos is uit Persona 5. De verdere hoe en wat van het level zijn nog niet bekend.

Of Mementos daadwerkelijk het Persona-level gaat worden in Super Smash Bros. Ultimate moet nog officieel bevestigd worden.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “[Gerucht] Jokers level onthult voor Super Smash Bros. Ultimate

Geef een reactie