Nieuwe beestachtige helden in Fire Emblem Heroes ‘Kitsune and Wolfskin’

Vanaf morgen zijn ook de beast-units uit Fire Emblem Fates op te roepen in Heroes!

De wolfskin Keaton en Velouria en de kitsune Kaden en Selkie zijn vanaf morgen op te roepen in Fire Emblem Heroes. Net zoals de vorige beesthelden die zijn toegevoegd zijn ook deze helden in staat zich te transformeren in een dier, om zo diverse voordelen in de strijd te krijgen. Kitsune zijn vosachtige helden, en Wolfskin wolfachtige. Naast deze helden zal ook Panne uit Fire Emblem Heroes beschikbaar worden als een beloningsunit, dus om haar te krijgen hoef je geen Orbs te gebruiken. Zoals altijd zal deze nieuwe banner gepaard gaan met een verhaalhoofdstuk waarmee je Orbs kunt verdienen.

Overweeg jij een van deze helden op te roepen, en zo ja, wie? Laat het ons weten in een reactie!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Geef een reactie