Black Future ’88 aangekondigd voor Switch

Beklim een toren vol actie en gevaar in deze 2D Synth-Punk titel!

Good Shepherd Entertainment en ontwikkelaar SuperScarySnakes hebben bekend gemaakt dat hun 2D-titel in een Synth-Punk stijl Black Future ’88 naar de Switch komt. Het spel zal later dit jaar beschikbaar zijn op Nintendo’s hybride console.

Black Future ’88 is een Synth-Punk roguelike 2D actie schietspel. Je zult een toren moeten beklimmen en de eigenaar aan de top verslaan voordat je hart explodeert. Ren, schiet en ontwijk om verschillende vallen te verslaan en pas ook op voor de moordelijke vijanden.

Het spel verschijnt dit jaar op de Switch. We hebben hieronder een trailer voor je.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Black Future ’88 aangekondigd voor Switch

Geef een reactie