Tweede trailer Detective Pikachu

Benieuwd naar een realistische Lickitung én Growlithe? Bewonder ze in de nieuwe trailer van Detective Pikachu!

In Detective Pikachu volgen we een Pikachu die niet helemaal normaal is, of ja, hij houdt van praten. Praten is op zichzelf wel normaal, alleen niet als een Pokémon dit doet. Als dat nog niet raar genoeg was voor je, deze Pikachu helpt ook nog eens bij het oplossen van verschillende misdaden en helpt bij het opsporen van kwaadaardige vijanden in de wereld van Pokémon. Naast deze aparte Pikachu, geeft de film ook een bijzondere blik op het Pokémon universum waarbij alle Pokémon er levensecht uitzien!

Nu hebben we in de eerste trailer al genoeg Pokémon gezien, maar wat staat ons in de tweede trailer van Detective Pikachu te wachten? Bekijk het hieronder:

Ga jij naar Detective Pikachu wanneer deze op 10 Mei 2019 te zien is in de bioscoop? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

5 gedachten over “Tweede trailer Detective Pikachu

Geef een reactie