Dataminers vinden nieuwe modus Tetris 99

Er staat aardig wat op de planning!

Dataminers hebben verschillende nieuwe modussen gevonden van Tetris 99, de Battle Royale Tetris game die nu gratis te downloaden is voor leden van Nintendo Switch online. Nintendo had al aangegeven dat er online events zouden komen in de toekomst, maar het lijkt erop dat er meer voor de game op de planning staat. De volgende modussen zijn gevonden:

  • “Team Battle”: Two giant teams clash. Be on the winning side!”
  • “COM Battle”: “Battle against 98 bots. Defeat the machines!” (supports both 99 Battle and Team Battle)
  • “Marathon”: score attack -> 200 lines or endless

Interessant is dat in ieder geval één mode, Marathon, in-game achievements krijgt. Ook lijkt het erop dat de “toekomstige evenementen” waar Nintendo het over had een soort van beloning zullen bevatten, al is het momenteel niet duidelijk wat dit zou zijn.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

6 gedachten over “Dataminers vinden nieuwe modus Tetris 99

Geef een reactie