Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bloodstained: Ritual of the Night boxart

Zo komt de game in de winkels te liggen!

Zo komt de game in de winkels te liggen!

Tijdens de Nintendo Direct van afgelopen week werd aangekondigd dat Bloodstained: Ritual of the Night deze zomer naar de Switch zal komen. Om deze woorden kracht bij te zetten is nu ook de boxart van de game vrijgegeven, getekend door ArtPlay’s Mana Ikeda. De art kun je hieronder bekijken.

De spirituele opvolger van Castlevania: Symphony of the Night is al een tijdje in ontwikkeling, het was aanvankelijk zelfs de bedoeling om de game ook naar de Wii U te brengen. In 2018 werd duidelijk dat de titel de overstap naar de Switch zou gaan maken, en alhoewel de game daarna nog verschillende keren is uitgesteld lijkt hij deze zomer dan toch eindelijk te verschijnen.