Funko Pop figurines van Castlevania aangekondigd

Het uiterlijk van de figuren is gebaseerd op de Netflix-versie

Recent heeft het merchandisebedrijf Funko op de Toy Fair in New York aangekondigd dat er figurines geproduceerd zullen worden van een aantal personages uit de Netflix-serie van Castlevania. Deze personages zijn Trevor Belmont, Sypha Belnades, Dracula, Alucard en Blue Fangs. Funko heeft nog geen releasedatum bekendgemaakt.

Wat vind jij van deze ontwerpen? Laat het ons weten in een reactie!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Eén gedachte over “Funko Pop figurines van Castlevania aangekondigd

Geef een reactie