Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Hollow Knight: Silksong aangekondigd

Team Cherry heeft het vervolg van Hollow Knight aangekondigd, en het komt naar de Switch!

Team Cherry heeft het vervolg van Hollow Knight aangekondigd, en het komt naar de Switch!

Team Cherry heeft Hollow Knight: Silksong aangekondigd, het vervolg op indie game Hollow Knight. De game werd al verwacht, maar er werd gedacht dat het een downloadbare uitbreiding van Hollow Knight zou zijn. Team Cherry heeft echter aangegeven dat ze zoveel idee√ęn voor Silksong hadden dat ze er maar een nieuwe game van hebben gemaakt.

Je speelt in Silksong als Hornet, waarmee je een compleet nieuw koninkrijk gaat ontdekken. 150 nieuwe vijanden wachten je hier op, waaronder natuurlijk ook bazen. Om je hiertegen te verdedigen zijn er nieuwe vaardigheden te ontgrendelen, en aanvallen die overeenkomen met haar moveset uit Hollow Knight.

Een release datum is helaas nog niet bekend. De aankondiging trailer kun je hieronder bekijken.