Nieuwe trailer My Time at Portia

De game komt deze lente naar de Switch.

Team 17 en Pathea Games hebben een nieuwe trailer online gezet van My Time at Portia, welke je hieronder kunt bekijken. De trailer heet “relationships” en richt zich op de verschillende bewoners die je kunt ontmoeten, vrienden mee kunt worden en zelfs een relatie mee kunt beginnen.

My Time at Portia is een sandbox RPG waarin veel dingen te maken zijn met de materialen die de speler in de wereld vindt. Ook is het mogelijk voor om zelf een huis met land van de grond af op te bouwen. Dit is te vergelijken met life-simulator games zoals Harvest Moon en Stardew Valley.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie