[Direct] Tetris 99 nu gratis voor Switch online leden

De nieuwste Battle Royale game komt naar de Switch, nee niet Apex Legends, maar Tetris 99.

Alle leden van Nintendo Switch Online opgelet! Je kan nu gratis in de eShop een nieuwe Tetris game downloaden. In deze speciale Tetris zullen 99 spelers het spel beginnen en uiteindelijk zal er eentje de overwinning behalen. Door de Battle Royale setting is het spel ook alleen maar online te spelen. Bekijk de onthullingstrailer van Tetris 99 hieronder.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

3 gedachten over “[Direct] Tetris 99 nu gratis voor Switch online leden

Geef een reactie