[Direct] Super Smash knalt in lente door naar versie 3.0

Inhoud laat nog op zich wachten.

Tijdens de Nintendo Direct kwam de nabije toekomst van Super Smash Bros. Ultimate aan bod. De nabije toekomst, welke onder versie 3.0 vorm gaat krijgen, zal in de lente aan bod komen. Wat de exacte inhoud van de update gaat zijn is nog onbekend, maar dit zal ongetwijfeld verband hebben met de eerste DLC-fighter die in april zal worden toegevoegd.

In de onderstaande video wordt bekend gemaakt dat Joker de Persona-serie zijn opwachting maakt. Hoewel een moveset achterwege blijft, kan je een eerste impressie opdoen. Kunnen we dan tijdens Pasen aan de slag met Joker? Hopelijk volgt snel meer informatie!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie