[Direct] Oninaki, Ontdek het hiernamaals!

Ontdek de mysteries van zowel het leven als de dood in deze nieuwe actie-RPG.

Tokyo RPG Factory zijn de makers van zowel “I am Setsuna” als “Lost Sphear” en brengen een gloednieuwe titel genaamd Oninaki uit. Het spel pakt het iets anders aan dan zijn voorgangers en ruilt het turnbased battle systeem in voor een nieuw systeem dat past bij een actie-RPG.

In Oninaki speel je een mysterieuze Watcher genaamd Kagachi die de verbindingen naar de verloren wereld moet verbreken. Met Kagachi’s hulp kunnen verschillende zielen weer worden geleid naar de wereld van de levenden, en kunnen zo reïncarneren in de wereld van de levenden.

Oninaki zal zich een weg naar je Switch leiden deze zomer.

Ben je benieuwd naar Oninaki? bekijk dan de announcement trailer hieronder:

Wat vindt jij van deze nieuwe titel? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie