Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Direct] Yoshi en Daemon X Machina krijgen demo’s

Ga aan de slag met Yoshi en met een aangepaste Mech!

Ga aan de slag met Yoshi en met een aangepaste Mech!

Nintendo liet met de meest recente Direct weten dat zij niet stil hebben gezeten. Verschillende bedrijven zijn hard aan het werk om verschillende game uit te brengen voor de Nintendo Switch. Om het wachten te belonen, zijn er twee demo’s vrijgegeven. Het betreft Yoshi’s Craft World en Daemon X Machina.

Van de eerst genoemde game gaat het om een demo, waarin je de eerste level uit de creatieve wereld van Yoshi kan proberen. Het belooft in ieder geval als veel goeds voor de uiteindelijke game die eind maart gaat verschijnen.

De demo van Daemon X Machina kent een ander tintje. De ontwikkelaar vraagt spelers die de demo hebben uitgeprobeerd om feedback te geven, zodat zij nog eventuele aanpassingen kunnen verrichten voordat zij de game in de zomer gaan uitbrengen. De demo krijgt vorm door vier missies waarin je de besturing en uiterlijk van een mech kan aanpassen. Beide demo’s zijn vandaag uitgebracht.