[Direct] Nieuwe Starlink content op komst


Ubisoft beloofde al meer gratis content voor Starlink Battle for Atlas, en daar houden ze zich ook zeker aan. Dit jaar komt er nog nieuwe Star Fox content.

Komende april verschijnt er een nieuwe update voor de recente toevoeging aan het toys to life genre. In deze toevoeging zullen niet alleen Star Ship races toegevoegd worden, maar ook compleet nieuwe missies exclusief voor de Nintendo Switch. Hierbij zal je tevens kunnen spelen als de overige leden van het Star Fox Team zoals Falco en Peppy.

Net als Fox zullen alle leden hun eigen vaardigheden hebben die nodig zal gaan hebben in de nieuwe missies tegen de luitenanten van Wolf.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

Geef een reactie