[Direct] Nieuwe informatie voor Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

De exclusieve Marvel game welke op The Game Awards was aangekondigd heeft tijdens de Nintendo Direct meer informatie gekregen.

Marvel Ultimate Alliance keert terug voor het eerst in tien jaar. Deze actiegame zal exclusief voor de Switch uitkomen komende zomer. In het spel volg je een origineel Marvel verhaal waarin je met het superhelden team van je dromen het slechte kan verslaan. Het spel is volledig te spelen met vier spelers. Dit kan lokaal, met split-screen of online.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

Eén gedachte over “[Direct] Nieuwe informatie voor Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

  • 14/02/2019 om 09:25
    Permalink

    Met die Avengers hype die er is, gaat dit vast een klein succes worden. Nu hopen dat het een deftige game is, dan zou ik hem misschien proberen.

Geef een reactie