[Direct] Nieuwe details Dragon Quest XI S – Definitive Edition

De veelgeprezen JRPG komt in een uitgebreide versie naar de Switch.

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition is dichter bij dan ooit. Tijdens de laatste Nintendo Direct werd in een uitgebreide trailer een en ander getoond van de Switch-port van de game. Voor het eerst zien we echte gameplaybeelden van de Switch-versie en hebben we eindelijk bevestiging dat de graphics te vergelijken zijn met de PlayStation 4-release.

De Switch-versie wordt de definitieve editie genoemd, want het voegt een aantal nieuwe zaken toe. Zo kun je wisselen tussen de HD en retro 16-bit graphics, een feature dat alleen in de Japan-exclusieve 3DS-versie van de game te vinden was. Daarnaast is de hele soundtrack nu door een orkest ingespeeld, in tegenstelling tot de digitale muziek uit het origineel.

Op het gebied van nieuwe verhaalelementen is voorzichtig verklapt dat er nieuwe verhaalmissies zullen zijn die zich focussen op de andere personages uit je reisgezelschap. Over de personages gesproken, het is nu ook mogelijk om te kiezen uit de Engelse en Japanse stemacteur.

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition verschijnt in de herfst van dit jaar.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “[Direct] Nieuwe details Dragon Quest XI S – Definitive Edition

  • 14/02/2019 om 08:35
    Permalink

    Wat mij betreft één van de weinige interessante onderdelen van de Direct. Erg blij dat de soundtrack nu orchestrated is. De originele muziek klonk vreselijk.

Geef een reactie