[Direct] Link ontwaakt in een remake voor de Switch

Ontdek een oude game in een nieuw jasje!

Ruim vijfentwintig jaar later na het origineel keert een van de meest iconische personages uit de game-industrie terug naar een oud avontuur. Ditmaal gaat het niet om een HD-remake, maar om een totale make-over waarin spelers kennismaken met een van de meest obscure titels uit The Legend of Zelda-serie.

In The Legend of Zelda: Link’s Awakening, die oorspronkelijk voor de Nintendo GameBoy verscheen, moet Link op zoek naar muziekinstrumenten. Dit zal ook nodig zijn om te kunnen ontsnappen van een eiland die bewaakt wordt door verschillende vijanden, die onder andere verdacht veel lijken op personages uit een ander iconische wereld.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening is een van de weinige Zelda-titels die niet afspeelt in de wereld van Hyrule en waar de befaamde prinses en TriForce niet aan bod komen. Volgens de onderstaande trailer kan je de remake dit jaar nog spelen!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

5 gedachten over “[Direct] Link ontwaakt in een remake voor de Switch

Geef een reactie