[Direct] Final Fantasy IX nu beschikbaar, VII en Chocobo in maart

Goed nieuws voor alle Final Fantasy-fans.

Tijdens de Nintendo Direct van september werden verschillende Final Fantasy-titels aangekondigd voor de Nintendo Switch. De Nintendo Direct van vanavond werd aangekondigd dat een van deze titels – Final Fantasy IX – meteen na de presentatie te downloaden is in de Nintendo eShop. In deze game hebben Zidane en de Tantalus Theatre Troupe prinses Garnet, de erfgenaam van Alexandria, ontvoerd. Vreemd genoeg wilde de prinses zelf ook ontsnappen! Na een aantal merkwaardige gebeurtenissen gaan de prinses en haar persoonlijke bewaker Steiner samen met Zidane op een ongelofelijk avontuur.

De misschien wel bekendste Final Fantasy-titel – het zevende deel – heeft ook een releasedatum ontvangen. Final Fantasy VII en Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY! lanceren op respectievelijk 26 en 20 maart. Een lanceringstrailer voor Final Fantasy IX is hieronder te vinden.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie