[Direct] Dragon Quest Builders 2 bouwt zich een weg naar het Westen

Sticht een nederzetting, alleen en met vrienden.

In de Nintendo Direct van vanavond is naast Dragon Quest XI S, ook Dragon Quest Builders 2 belicht. In een nieuwe trailer wordt de game officieel aangekondigd voor een release in het Westen. In de game ontwaak je op een onbewoond eiland en is het aan jou om dit land te voorzien van bouwwerken. Zo nu en dan zullen nieuwe inwoners aanmeren aan het eiland en zal een heuse gemeenschap ontstaan. Maar kijk uit, want de Children of Hargon zijn erop uit je mooie creaties te verwoesten.

Hieronder kun je de nieuwe trailer voor Dragon Quest Builders 2 bekijken. De game lanceert op 12 juli voor Nintendo Switch.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie