[Direct] Captain Toad krijgt nieuwe gebieden om te ontdekken

De tocht van de kleine held is nog niet voorbij. 

Captain Toad: Treasure Tracker verscheen vorig jaar voor Nintendo Switch en Nintendo 3DS. In de laatste Nintendo Direct is nu een gratis update en DLC-pakket onthuld voor de Switch-versie. De update voegt een volledige multiplayerstand toe, waardoor twee spelers nu samen op avontuur kunnen gaan als Captain Toad.

De nieuwe DLC – Special Episode genaamd – zal op 14 maart verschijnen en bevat achttien nieuwe uitdagingen, waaronder vijf nieuwe levels en speciale kronen die te vinden zijn in elk level. In deze uitdagingen zullen Toad en Toadette soms samen moeten werken in één level om goed en wel het einde te bereiken.

De gratis update is vanaf nu beschikbaar. Als je de DLC alvast aanschaft in de eShop, krijg je meteen toegang tot het eerste nieuwe level. De Special Episode zal €5,99 gaan kosten en is vanaf 14 maart volledig beschikbaar.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van gaming, met een voorliefde voor Nintendo. Er zijn maar weinig gameseries van Nintendo die ik niet gespeeld heb. Vroeger was ik een en al platform/adventure-games, nu heb ik een lichte voorkeur voor RPG's.

3 gedachten over “[Direct] Captain Toad krijgt nieuwe gebieden om te ontdekken

Geef een reactie