[Direct] BOXBOY komt naar de Switch

…en niet alleen!

Wie een Nintendo 3DS in de kast heeft liggen en regelmatig het nieuws in de gaten houdt, zal niet onbekend zijn met BOXBOY. Een creatie uit de studio waar Kirby groot is gebracht. Hoewel een groot succes achterwege is gebleven, wist de vierkante held zich naar mening handheld te verplaatsen en werden talloze puzzels opgelost. Maar daar blijft het niet bij!

Nintendo maakte tijdens de meest recente Nintendo Direct bekend dat BOXBOY+BOXGIRL naar de Nintendo Switch komt. Dit omvat nieuwe levels en features, waaronder een vrouwelijke versie van een vierkant (?) die zich ontleent voor multiplayersessies. Dit zal soms ook nodig zijn om vrede te brengen naar de wereld en puzzels op te lossen. De game belooft ook post-content aan te bieden en kent daarmee de meeste puzzels in één game binnen de serie te hebben. De game staat gepland voor 26 april

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie