[Direct] Assassin’s Creed III + Liberation komen naar Switch

Een slecht bewaard geheim is nu bevestigd, de Assassin’s Creed III Remaster komt naar de Switch.

Al maanden draait de geruchtenmolen, maar eindelijk is het officieel. 21 mei, een paar maanden later dan op andere platformen zal de Amerikaanse Burgeroorlog collectie verschijnen op de Switch. Voor de tweede keer op een Nintendo console kan je in de huis van Connor kruipen. Tevens zal alle DLC inbegrepen zijn.

Parralel aan Connor zijn verhaal is het verhaal van Aveline te volgen in Liberation. In Liberation probeert Aveline de stad New Orleans te verdedigen tegen de Spanjaarden.

Voor de eerste keer echter zal Liberation, oorspronkelijk een PS Vita game verschijnen op de console. Beide games zullen geupgrade zijn ten op zichte van de originele versie en op de Switch ondersteunen ze tevens bewegings richten en HD Rumble.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

2 gedachten over “[Direct] Assassin’s Creed III + Liberation komen naar Switch

Geef een reactie