[Community] Wat vond jij van de Nintendo Direct?

Praat mee en laat jouw mening horen!

Tijdens de Nintendo direct hebben een hoop nieuwe spellen voorbij zien komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Super Mario maker 2? Ook kregen we meer informatie over al eerder aangekondigde titels waaronder natuur de aankomende Fire Emblem voor de Nintendo Switch.

Natuurlijk zijn we ook heel benieuwd naar wat jullie van de Direct vonden. Ben jij helemaal enthousiast of juist teleurgesteld? Laat jouw mening hieronder weten en praat mee!

9 gedachten over “[Community] Wat vond jij van de Nintendo Direct?

 • 14/02/2019 om 10:35
  Permalink

  vond m zeker niet tegenvallen, Mario Maker 2 en nieuwe Zelda waren we mijn hoogtepunten. Spellen als rune Factory en Disnet puzzels wacht ik dan weer niet op… Fire Emblem nog even wachten helaas 🙁

 • 14/02/2019 om 10:42
  Permalink

  Hét was even wachten maar stelde me niet teleur. Vooral Mario maker inderdaad en de aankomende Zelda heeft een hele bijzondere stijl😍 toch had ik metroid prime Trilogy wel verwacht

 • 14/02/2019 om 11:26
  Permalink

  Teleurgesteld, met name omdat ik in de wii u heb geinvesteerd:

  Geen grote nieuwe Nintendo titels die mij interesseerde

  Captain Toad is een ondergewaardeerde parel. Coop en dlc, super vet, maar ik heb hem op de wii u en mis dus weer de extra content. Tweemaal de volle pond uitgeven voor dezelfde titel is zonde van het geld, Nintendo komt deze mensen niet tegemoet terwijl zij het bedrijf steunde in een moeilijkere periode.

  Mario maker 2… Hoeveel anders kan het zijn dan deel 1 die ik op de wii u had? Meer mogelijkheden natuurlijk, maar voor mij niet het volle bedrag waard omdat ik deel 1 heb.

  Alleen links awakening was een leuke verassing voor mij… Three houses ziet er leuk uit, maar geen verassingen in de direct…

 • 14/02/2019 om 15:35
  Permalink

  Hoewel ik erg zin heb in super Mario maker 2, zat er weinig tussen waar ik naar uitkijk. Grid lijkt me enigszins nog wel wat, en ook unravel 2, maar als ik er zo op uitkijk, heel veel RPG’s. En laat ik nou geen fan zijn van dat genre. Fire Emblem deed me denken aan een Harry Potter thema a la gryffondor, ravenclaw en hufflepuff, en heb nog steeds geen goede mening hierover kunnen hebben. Ik had na 5 maanden lang iets willen horen over Animal crossing en Luigi mansion 3, maar helaas. Link’s awakening is leuk voor de fans, maar ik ben geen Zelda fan. Maar voor de rest, nee het was niet echt mijn ding, helaas.

 • 14/02/2019 om 17:19
  Permalink

  Ik verwachtte niet veel dus ik ben niet teleurgesteld. Maar supergeweldig vond ik het ook niet.

  Te veel RPGs, maar ik koop ook niet elke game dus geeft het niet. Link’s Awakening is fijn voor deze Zelda fan, maar de stijl is vreemd en ik heb hem al gespeeld.

 • 14/02/2019 om 22:20
  Permalink

  Links awakening is een leuke hoewel ik nog wel mijn bedenkingen heb bij de kiddy stijl. De rest van de direct was voor mij persoonlijk een diepe teleurstelling.

  Veel RPG’s, weinig echt originele titels en een paar ports. Niet echt schokkend en vernieuwd allemaal.

 • 14/02/2019 om 22:33
  Permalink

  Eerlijk gezegd teleurgesteld. De direct zat vol met remakes, remasters en ports met amper een nieuwe aankondiging. Ik vind ports of remasters niet erg zolang er maar genoeg nieuwe games komen en dat laatste viel tegen. Fire Emblem zag er best tof uit, maar helaas is het niet mijn soort game.

  Ben wel blij met Dragon Quest XI. Deze versie krijgt gelukkig een orchestrated soundtrack, de 2D mode en nieuwe verhaallijnen. De game ziet er geweldig uit!

  Als laatste kreeg ik kippenvel van de opening scene van de Zelda trailer. Link’s Awakening staat zeker wel in mijn top 5 Zelda games en scene was geniaal! Echter sloeg het in één keer om op het moment dat ik de gameplay zag. Gewoon walgelijk om zo’n kinderachtige remake te maken van een geweldige game en het haalt de hele sfeer (beetje Twin Peaks sfeer) van het origineel eruit! Nee, dit doet pijn als Zelda fan…

Geef een reactie