Kijk je mee? Nintendo Direct vanavond 23:00 uur

Kijk hier de Nintendo Direct vanavond live mee.

Na veel geruchten heeft Nintendo gisteren officieel de volgende Nintendo Direct aangekondigd. Vanavond 23:00 zal Nintendo een nieuwe Direct uitzenden die ‘vol Nintendo Switch-games die binnenkort worden uitgebracht’ zit. Een titel die in ieder geval behandeld gaat worden is Fire Emblem: Three Houses. Deze titel werd ongeveer twee jaar geleden aangekondigd tijdens een Fire Emblem Direct. Kijk jij vanavond mee?

Bekijk een live video van Nintendo op www.twitch.tv

16 gedachten over “Kijk je mee? Nintendo Direct vanavond 23:00 uur

 • 13/02/2019 om 23:39
  Permalink

  Zelda…….Links Awakening. Niet helemaal waar ik op gehoopt had, maar beter iets dan niets.

  De rest vond ik persoonlijk nogal tegenvallen. Ben geen fan van RPG en hack&slash. En ports doen het voor mij ook niet.

  Zelda redde de direct.

 • 13/02/2019 om 23:42
  Permalink

  Hmm beetje jammer! Heb persoonlijk niets met Mario Maker. Het enige waar ik wel enthousiast van word is Link’s Awakening! Yoshi was al bekend…. Waarom niets over Luigi’s Mansion, Animal Crossing? Had ook gehoopt op een HD versie van Sunshine, Galaxy 1&2. Helaas!

 • 14/02/2019 om 00:02
  Permalink

  Grote teleurstelling hier.
  Geen grote Mario titel voor 2019, geen pokemon en geen animal crossing.
  Mee meh ik ben teleurgesteld.

  • 14/02/2019 om 01:25
   Permalink

   Pokémon wordt altijd in een eigen direct aangekondigd eigenlijk. AC komt sws pas einde zomer/herfst dus komt echt wel. Tevens Mario Maker is best een grote Mario titel 😉

 • 14/02/2019 om 00:30
  Permalink

  Hele goede direct, voor mij MarioMaker Zelda en Dragonquest. Verder nog heel wat. Voor iedereen die zeurt. Nintendo kan niet toveren. Misschien is er iets mis met het verwatingspatroon bij een direct als je naar deze nog teleurgesteld bent.

  • 14/02/2019 om 07:04
   Permalink

   Vooral teleurgesteld dat ik me genaait voel omdat ik een wii u heb…

   Mario maker 1 heb ik op de wii u (hoeveel anders kan deel 2 zijn?)

   Toad krijgt een toffe uitbreiding, maarja die heb ik op de wii u… Net als super mario bros, mario kart 8, donkey Kong tf…

   • 14/02/2019 om 08:57
    Permalink

    Ook ik heb een WiiU, al die games gespeeld op de WiiU veel plezier mee gehad. Maar ik koop ze nu niet op de Switch, maar ik kan er niet mee zitten dat ze deze games uitbrengen. als je kijkt hoe ze verkopen dan is het ook meer dan logisch dat Nintendo dit doet.

    MarioMaker 2 lijkt zo op het eerste gezicht al véél meer opties te hebben dan deel 1. verder nog genoeg dingen die niet op de WiiU zijn uitegekomen. Dit was een Direct geen E3.

Geef een reactie