Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Direct] Super Mario Maker 2 aangekondigd

Super Mario Maker 2 logo
Nu met hellingen!

Nu met hellingen!

De eerste aankondiging van de Nintendo Direct van vanavond was Super Mario Maker 2 voor de Nintendo Switch. De game is een vervolg op Super Mario Maker op de Wii U en zal een boel nieuwe functies bevatten. Zo is het nu mogelijk om hellingen te bouwen in levels, zijn er nieuwe vijanden, objecten en thema’s toegevoegd. Afgaand op promotiemateriaal lijken Luigi, blauwe Toad en Toadette speelbare personages te zijn.

Dat is niet alles, want er is ook een hele nieuwe gamestijl toegevoegd: Super Mario 3D Land. Hoewel je geen volledige 3D-levels kan maken, zal deze stijl ervoor zorgen dat je Mario door 2,5D levels kan laten rennen. Daarnaast keren de stijlen van Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Super Mario World en New Super Mario Bros. U ook allemaal terug.

De aankondigingstrailer is hieronder te bekijken. Super Mario Maker 2 verschijnt in juni voor de Nintendo Switch.