Jouw online Nintendo Magazine

[Direct] Meer informatie Fire Emblem: Three Houses

The Black Eagles. The Blue Lions. The Golden Deer.

The Black Eagles. The Blue Lions. The Golden Deer.

Tijdens de Nintendo Direct van vanavond is meer informatie vrijgegeven over Fire Emblem: Three Houses voor de Nintendo Switch. In de game neem jij de rol aan van professor aan de Officer’s Academie, een elite school die studenten traint op het gebied van wapens, magie en speciale vaardigheden. Als professor kies je studenten uit een van de drie huizen – The Black Eagles, The Blue Lions en The Golden Deer – om deze te begeleiden tijdens strategische gevechten tussen leven en dood.

Elk van de drie huizen bevat heel veel verschillende studenten, elk met hun eigen persoonlijkheid en vaardigheden. De studenten kunnen buiten gevechten met elkaar communiceren en hun banden versterken. Sterkere banden betekent meteen dat ze elkaar beter kunnen ondersteunen op het slagveld.

Fire Emblem: Three Houses verschijnt op 26 juli voor de Nintendo Switch. De nieuwe trailer uit de Direct kun je hieronder bekijken.