[Direct] Bundle je krachten in Astral Chain

Twee vechters zijn sterker dan een!

In de Nintendo Direct van vandaag gaf Nintendo en Platinum Games ons alvast een kijkje naar een nieuwe actie game game voor de Nintendo Switch genaamd Astral Chain. In het spel vecht je samen met je partner tegen kwaadaardige wezens terwijl je verbonden bent met een ”Chain”. Verdere info is nog niet bekend over deze titel, wel hebben we natuurlijk de announcement trailer voor je klaar staan. Veel kijkplezier!

Astral Chain baant zich een weg naar je Switch op 30 augustus

Wat vind jij van Astral Chain? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “[Direct] Bundle je krachten in Astral Chain

Geef een reactie