Pokemon Go krijgt een Snapshot-functie

Maak foto’s van alle Pokemon waarover je beschikt!

Vandaag heeft Niantic een nieuwe mechanic onthuld voor Pokemon Go, de zogenaamde “Go Snapshot”-feature. Hierin kun je van iedere Pokemon in je storage de mooiste foto’s maken. Op de site van Pokemon Go wordt uitgelegd hoe het werkt:


It’s simple to use. Select a Pokémon and tap on the screen to throw its Poké Ball to that spot. Once your Pokémon is situated in the ideal spot, you can then move around it to find the best angle for your photo. Is your Pokémon distracted or looking the wrong way? Brush across it to get its attention, and it will be sure to face you.

Take as many photos as you like during your session. Once you’re finished, all photos are saved to your device automatically! It’s also easier than ever to share your favorite photo via social media. Just select the linked social channel you want to share with, and you can show your friends your masterpiece with a couple of quick taps.

Er is nog geen vaste releasedatum voor de feature, maar volgens Niantic zou deze binnenkort verschijnen.

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

3 gedachten over “Pokemon Go krijgt een Snapshot-functie

 • 14/02/2019 om 10:00
  Permalink

  Hoever gaan ze de franchise nog verpesten.
  Als ze het spel nu eerst eens stabiel maken.
  Dan de boel goed balanceren en niet dat een blissey een machamp aankan en elektra moves die grond types kunnen raken etc etc..

  Het is nu gewoon een slecht geprogrammeerde TAP to WIN game vind het erg jammer dat ze van deze mooie franchise dit maken. 🙁

Geef een reactie