Nieuwe screenshots voor Team Sonic Racing

Hierin is onder meer de Doctor’s Mine-baan te zien!

SEGA heeft onlangs een boel nieuwe afbeeldingen gedeeld uit de game Team Sonic Racing, die op 21 mei op de Nintendo Switch zal verschijnen. Een van de banen die te zien is in deze screenshot is de Doctor’s Mine. Deze is gebaseerd op Planet Wisp uit Sonic Colors. Hieronder is een galerij te zien waarin je een aantal screenshots die SEGA heeft gedeeld kunt bekijken.

Ga jij Team Sonic Racing halen? Laat het ons weten in een reactie!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Eén gedachte over “Nieuwe screenshots voor Team Sonic Racing

Geef een reactie