Giganotosaurus game in de planning voor de Nintendo Switch

Veel is er alleen nog niet bekend.

Er is vandaag bekendgemaakt dat er een spel verschijnt gebaseerd op de nieuwe Disney-serie, genaamd: Giganotosaurus. Cyber Group Studios and Outright Games gaan samenwerken om de game te ontwikkelen.

Giganotosaurus is eind vorig jaar in premiere gegaan en wereldwijd te zien op het kanaal Disney Junior. De serie is gebaseerd op het goed verkopende boek van Jonny Duddle. Het is nog niet bekend wanneer de game exact beschikbaar zal zijn voor het grote publiek, wel is bekend dat de game voor de Nintendo Switch én andere platformen zal verschijnen.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

Geef een reactie