GameStop vermeldt Switch-versie Spyro Reignited Trilogy

Zou de game dan toch naar Nintendo’s hybride console komen?

De klassieke Spyro-games zijn met de Reignited Trilogy sinds eind vorig jaar ook speelbaar op onder andere de Playstation 4. Een Switch-versie is tot nu toe niet aangekondigd maar mogelijk komt daar binnenkort verandering in. GameStop Duitsland heeft namelijk een Switch-versie van deze remake op hun website geplaatst. De winkelketen heeft als releasedatum 16 augustus staan.

Vooralsnog is Spyro Reignited Trilogy voor de Switch echter niet aangekondigd en moeten we het dus wel als een gerucht zien. Zodra er meer bekend is over een eventuele Switch-versie houden we je uiteraard op de hoogte.

4 gedachten over “GameStop vermeldt Switch-versie Spyro Reignited Trilogy

Geef een reactie