Uitslag Splatfest: Pancakes vs. Waffles

Welk team gaat er vandoor met de overwinning?

In dit Splatfest deelden Amerika en Europa hetzelfde thema; de strijd tussen pannenkoeken en wafels! Nu de strijd voorbij is, heeft Nintendo de resultaten bekend gemaakt! Wie o wie heeft er gewonnen?

Team Wafel heeft in alle categorieën de overwinning weten te behalen! Van harte gefeliciteerd, wafelliefhebbers! Het was close, maar uiteindelijk kunnen zij die voor de wafels streden zich de winnaars noemen van dit Splatfest. Goed gespeeld iedereen!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

3 gedachten over “Uitslag Splatfest: Pancakes vs. Waffles

Geef een reactie