The Liar Princess and the Blind Prince gameplay beelden

Nog even en we kunnen aan de slag met deze titel!

Er zijn beelden online verschenen van de Engelse build van The Liar Princess en de Blind Prince, het sprookjesachtige avontuur dat volgende week op de Switch verschijnt. De beelden kun je hieronder bekijken.

The Liar Princess and the Blind Prince vertelt het verhaal van twee zielen die bij elkaar gebracht worden door een misverstand. Je zal als wolf opereren, maar ziet er uit als een onschuldige prinses. Als prinses moet je de blinde prins door gevaarlijk bos moeten leiden. Hij gaat opzoek naar de heks die ervoor kan zorgen dat hij weer zicht krijgt. Het bos is natuurlijk niet veilig en dus bescherm je als wolf de prins voor al het kwaad. De game komt op 12 februari naar de Switch.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “The Liar Princess and the Blind Prince gameplay beelden

Geef een reactie