Tempest Trials: ‘Greil’s Request’ gaat van start in Fire Emblem Heroes

Trek ten strijde en verdien allerlei beloningen!

Voor spelers van Fire Emblem Heroes is het Tempest Trials-evenement geen onbekende; in meerdere gevechten achter elkaar storten spelers hun helden in de strijd. Er is echter een belangrijk ding; wanneer je held wordt verslagen, kun je deze in dezelfde sessie niet meer gebruiken. Hoe meer je strijdt, des te meer punten het je oplevert. Net zoals in alle andere edities kun je hier ook allerlei beloningen verdienen. Hiertoe behoren onder meer de Valentijnseditie van de heldin Titania, evenals seals voor de vaardigheden Aerobatics, Darting Blow en Torrent Dance. Ook zijn er uiteraard Orbs te verdienen waarmee je helden kunt oproepen. Ben jij klaar om de strijd aan te gaan? Vanaf vandaag is het evenement 9 dagen live.

Met een van deze helden in je team kun je maar liefst 40% aan bonuspunten ontvangen:

-Ike: Stalwart Heart
-Greil: Heroic Exemplar
-Mist: Purest Spirit
-Soren: Addled Strategist
-Titania: Warm Knight
-Ike: Young Mercenary
-Oscar: Agile Horseman
-Mia: Lady of Blades

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Eén gedachte over “Tempest Trials: ‘Greil’s Request’ gaat van start in Fire Emblem Heroes

Geef een reactie