Sakurai weigerde baan bij Oculus

Masahiro Sakurai heeft in 2015 een aanbod gekregen om bij Oculus aan de slag te gaan met VR games. 

Dit is onthuld in een nieuwe video van Did You Know Gaming. In de nieuwste video voor hun Game History Secrets serie heeft Liam Robertson ontdekt in een gesprek met Blake J. Harris, de auteur van een boek wat binnenkort uit zal komen waarin het ontstaan van Oculus wordt besproken.

Nadat Sakurai positief was over Oculus en VR, is de CEO van Oculus naar Japan gevlogen om te proberen Masahiro Sakurai een VR game te laten maken. Hij zou volledige creatieve vrijheid krijgen en nog een flink loon erbovenop. Sakurai heeft echter geweigerd omdat hij vond dat het publiek voor VR te klein was. Hij wilt namelijk games maken die door veel mensen gespeeld kunnen worden. Het volledige verhaal is te zien in de video hieronder.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

2 gedachten over “Sakurai weigerde baan bij Oculus

Geef een reactie