Riddled Corpses EX footage

Baan je een weg door grote groepen vijanden!

Riddled Corpses is een shooter gemaakt in de stijl van de bekende 8/16-bit games. In dit spel moet je grote groepen vijanden bevechten, die alleen maar sterker worden. Kun je de strijd alleen niet aan? Geen zorgen! Riddled Corpses bevat namelijk ook multiplayer, zodat je samen met een vriend of je partner wat monsters kunt afknallen.

Benieuwd naar wat ingame footage? Bekijk de eerste 33 minuten van het spel hieronder:

Ga jij Riddled Corpses EX alleen of met een vriend spelen? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie