Observer krijgt launch trailer

Het wachten is voorbij.

Observer is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en daar hoort natuurlijk een launch trailer bij welke je hieronder kunt bekijken.

Het verhaal van Observer speelt zich af in Krakow in Polen, in het jaar 2084. De wereld is een schim van zichzelf. Na het vallen van regeringen hebben grote bedrijven de touwtjes in handen genomen en jij werkt voor hen. Jij bent een Observer, een lid van een elite groep van de hersenpolitie. Je hackt de gedachten en herinneringen van degene die je ondervraagt, maar wanneer er spoken uit het verleden bij je komen aankloppen zul je op je eigen houtje het mysterie van je verloren zoon moeten oplossen.

Younes

Nintendo Fan in hart en nieren. Ik verzamel alles van Nintendo en heb een passie voor film & muziek. Mijn 3DS friendcode is: 2681-3577-6966. Stuur me een bericht en ik voeg je toe.

Eén gedachte over “Observer krijgt launch trailer

Geef een reactie