Nintendo benadrukt verschillen in Kirby’s Extra Epic Yarn

Meer content in een compactere uitvoering.

Naar aanleiding van de naderende release benadrukt Nintendo de verschillen die de heruitgave van Kirby’s Epic Yarn kent ten opzichte van het origineel. In een schematische overzicht is waar te nemen dat de heruitgave voor de Nintendo 3DS meer content zal kennen dan het origineel, welke voor de Wii is verschenen, maar moet inleveren op de multiplayer-functionaliteiten. Hieronder kan je de verschillen waarnemen.

De 3DS-heruitgave, Kirby’s Extra Epic Yarn, staat gepland voor 8 maart. Ga jij deze game kopen?

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “Nintendo benadrukt verschillen in Kirby’s Extra Epic Yarn

Geef een reactie