Nieuwe beelden van SteamWorld Quest

De ontwikkelaar deelt meer informatie over hun nieuwste game!

Image & Form heeft recentelijk bekend gemaakt dat een nieuw deel in de SteamWorld-serie aanstaande is. Ditmaal begeven de ontwikkelaars in het RPG-genre en noemen hun nieuwste titel SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, welke dit jaar moet verschijnen voor de Nintendo Switch.

Het zal geen typische RPG zijn, want in deze team-based RPG zal je met speelkaarten talloze gevechten strijden. Gaandeweg zal je een eigen kaartendeck opbouwen. In de onderstaande video leggen de ontwikkelaars het een en ander uit, waarin nieuwe beelden van de gloednieuwe game getoond worden.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie