Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

City of Brass launch trailer

Speel deze nieuwe indie vanaf 8 februari!

De op Arabian Nights geïnspireerde game is nu beschikbaar voor de Switch

De op Arabian Nights geïnspireerde game is nu beschikbaar voor de Switch

City of Brass is sinds gisteren verkrijgbaar op de Nintendo Switch. Om dit te vieren heeft Uppercut games een launch trailer online gezet, waarin nog even de beste katen van deze first-person rogue-lite adventure worden laten zien. De trailer kun je hieronder bekijken.

City of Brass is ontwikkeld door veteranen van de BioShock serie. De game is eerder uitgebracht op PS4 , XBOX ONE en Steam, en nu dus ook op de Switch. De switch versie zal drie vrijspeelbare karakters bevatten, alsook “ontelbare verbeteringen” zoals “nieuwe relikwieën, wapens, vijanden en een variatie aan levenskwaliteit verbeteringen.”