City of Brass launch trailer

De op Arabian Nights geïnspireerde game is nu beschikbaar voor de Switch

City of Brass is sinds gisteren verkrijgbaar op de Nintendo Switch. Om dit te vieren heeft Uppercut games een launch trailer online gezet, waarin nog even de beste katen van deze first-person rogue-lite adventure worden laten zien. De trailer kun je hieronder bekijken.

City of Brass is ontwikkeld door veteranen van de BioShock serie. De game is eerder uitgebracht op PS4 , XBOX ONE en Steam, en nu dus ook op de Switch. De switch versie zal drie vrijspeelbare karakters bevatten, alsook “ontelbare verbeteringen” zoals “nieuwe relikwieën, wapens, vijanden en een variatie aan levenskwaliteit verbeteringen.”

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie