Access Denied launch trailer

Kraak de codes!

Access Denied is een puzzel game die gemaakt is door de developer Stately Snail. In dit spel heb je een speciale baan waarbij je verschillende beschermde dozen vol persoonlijke data moet openkraken als een professionele kraker. Het spel bevat 36 verschillende levels, kun jij ze allemaal kraken?

Bekijk de Access Denied launch trailer hieronder:

Ga jij in de weer met Access Denied? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie