Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Gerucht] Nieuwe Nintendo Direct op 13 februari?

Mogelijk hoeven we niet lang meer te wachten op een nieuwe Nintendo Direct.

Mogelijk hoeven we niet lang meer te wachten op een nieuwe Nintendo Direct.

Het is al een tijdje geleden dat we een Nintendo Direct hebben gezien. Dit in combinatie met het feit dat voor dit jaar nog veelal onduidelijk is welke spellen wanneer uitkomen zorg ervoor dat fans inmiddels wat ongeduldig worden. Het zou echter zomaar kunnen dat we volgende week eindelijk een nieuwe Nintendo Direct voorgeschoteld krijgen.

De Bron hiervoor lijkt op het eerste gezicht misschien weinig voor te stellen maar als je verder gaat kijken dan blijkt dit bericht over een nieuwe Direct best wel interessant. ResetERA gebruiker “king zell” is in dit geval de bron. Hij beweert dat er 13 februari een nieuwe Nintendo Direct zal komen of in het slechtste geval alleen wordt aangekondigd.

Wellicht vraag je je af waarom het het verstandig is is een forum-gebruiker van een website serieus te nemen. Hij heeft echter een zeer interessant verleden aan goed voorspelde geruchten. Zo noemde hij The World Ends with You: Final Remix al voordat het spel werd aangekondigd, bleek hij juiste informatie te hebben over het Pokémon Let’s Go reveal event van vorig jaar en wist hij van tevoren al te melden dat Animal Crossing genoemd zou worden tijdens se september presentatie van vorig jaar. Tot slot voorspelde hij ook de Indie highlights presentatie al dagen voordat de video online verscheen.

Als we gebruiker “king zell” mogen geloven hebben we binnen een aantal dagen een nieuwe Direct en volgens hem zal de Metroid Prime Trilogy daarin ‘mogelijk’ voorbij komen. Of je hem gelooft is natuurlijk aan jezelf, dat hij veel dingen eerder juist voorspelde is een feit. Op het speculatie-topic voor Nintendo Direct’s plaatse “Zell”:


“13 is your lucky number….. and am out.”