Dragon’s Dogma: Dark Arisen krijgt nieuwe beelden

Begin januari werd bekend dat Dragon’s Dogma: Dark Arisen een Switch-versie zou krijgen. Het spel moet in april uitkomen en kreeg afgelopen nacht de nodige aandacht in Capcom TV.

Capcom TV is een serie die wekelijks op YouTube verschijnt. In deze serie bespreekt uitgever Capcom nieuwe titels, toont het nieuwe beelden van games of zijn er leuke interviews.

Deze week ging het dus voornamelijk om hun aankomende Switch-titel, Dragon’s Dogma: Dark Arisen. In de video die in het totaal bijna drie uur duurt zie je verschillende keren nieuwe gameplay beelden. Zowel in de vorm van trailers als echte live gameplay kan je goed kennismaken met het spel.

De presentators van Capcom TV zijn wel allemaal in het Japans. Hierdoor is het lastig te begrijpen wat er precies wordt verteld maar de beelden spreken natuurlijk voor zich!

Bekijk de gehele aflevering van Capcom TV in onderstaande video.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Dragon’s Dogma: Dark Arisen krijgt nieuwe beelden

Geef een reactie