Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Concertregistratie Zelda krijgt een goddelijk pakket

Om je vingers bij af te likken!

Om je vingers bij af te likken!

In de laatste maand van het voorgaande jaar werd aangekondigd dat de The Legend of Zelda-concert zal worden uitgebracht op CD, maar inmiddels is er meer bekend gemaakt over zowel het uiterlijk als de inhoud van het pakket.

Als eerst kan worden gezegd dat twee versies van het pakket zal worden uitgebracht, te kennen als de standaard versie en de gelimiteerde editie waarop een registratie te horen zal zijn van de concertreeks die in Japan gehouden werd. Daar waar de standaard versie een concertregistratie op CD kent, gaat de gelimiteerde uitvoering verder.

De gelimiteerde versie, hieronder waar te nemen, kent naast twee CDs, een Blue-Ray waarop beelden van het concert te zien zal zijn alsmede gameplay die tijdens de show getoond werd, vier hangers en een metalen plaat waarop Link en Zelda zijn afgebeeld.

Info

Klik op de volgende tabblad om de tracklist waar te nemen.

Tracklist

Disc 1:

 1. Main Theme – Breath of the Wild
 2. Breath of the Wild Medley – Hyrule
 3. Zelda’s Theme
 4. Ocarina Melodies Suite 2018
 5. Boss Battle Medley 2018
 6. A Link Between Worlds & Tri Force Heroes Medley
 7. Breath of the Wild – Champions

Disc 2:

 1. Link’s Awakening Medley
 2. Breath of the Wild – Kass Medley
 3. Horse Race
 4. The Legend of Zelda ~Harp Lesson~
 5. Breath of the Wild – Final Battle
 6. The Legend of Zelda Main Theme
 7. Nintendo Switch Presentation 2017 Trailer BGM

Beide versies zijn te verkrijgen zijn vanaf 6 maart in Japan, waarbij de standaard versie voor 3.000 yen over de toonbank gaat en de gelimiteerde versie 5.500 yen vraagt. Liefhebbers en verzamelaars kunnen een pre-order plaatsen bij de bekende sites, waaronder amazon.