Footage verschenen van Ghoulboy

Strijd vanaf 14 februari tegen allerlei monsters in Ghoulboy.

Op Valentijnsdag zal Ghoulboy op de Switch verschijnen. Nog minder dan een week, maar er is nu al beeldmateriaal opgedoken. In deze achttien minuten aan beeldmateriaal kan je alvast een kijkje nemen in de wereld van Ghoulboy. Bekijk de video hieronder.

Ghoulboy is een actieplatformer gecombineerd met het hack ‘n’ slash elementen. Met drie verschillende wapens (een klein zwaard, een groot zwaard en een strijdknots) neem je het op tegen allerlei verschillende monsters. Naast het slashen van monsters, zijn de wapens ook goed te gebruiken bij drie baasgevechten.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Footage verschenen van Ghoulboy

Geef een reactie