Baldur’s Gate, Neverwinter Nights en meer komen naar de Nintendo Switch

Beamdog en Skybound Games hebben flink wat titels in petto voor Nintendo’s hybride console.

Een aantal klassieke titels komen nog dit jaar naar de Nintendo Switch. Beamdog en Skybound Games hebben aangekondigd dat Baldur’s Gate, Baldur’s Gate ll, Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear, Icewind Dale, Planescape: Torment alsmede Neverwinter Nights allemaal naar Nintendo’s hybride console komen. De titels moeten allemaal nog in 2019 gaan verschijnen en enkele daarvan zullen al speelbaar zin op de PAX East beurs welke in maart plaats zal vinden.

De hierboven genoemde titels zullen allemaal zowel fysiek als digitaal gaan verschijnen. Meer details over de console-versies van deze spellen zullen nog volgen.


“These games are iconic, including Baldur’s Gate, which has really set the standard for Dungeons & Dragons computer roleplaying games,” said Skybound Games CEO Ian Howe. “We’re excited to bring Beamdog’s incredible slate to new platforms for both the dedicated fan and those who will soon discover these adventures for the first time. As longtime fans of Baldur’s Gate and Dungeons & Dragons it’s fantastic to partner with Beamdog as the newest member of the Skybound family.”

Geef een reactie