Trailer van nieuwe speciale helden in Fire Emblem Heroes ‘Greil’s Devoted’

Deze banner staat in het teken van liefde EN Path of Radiance!

Deze keer zijn Ike, Soren en Mist gekleed in speciale outfits voor het Valentijnsevenement. In prachtige kleding trekken zij met onder meer bloemen ten strijde. Het is noemenswaardig dat Valentijn niet alleen een dag voor geliefden is; ook je liefde voor dierbaren is erg belangrijk. Om die reden is Greil, de vader van Ike en Mist, ook op te roepen in dit evenement. Voor fans van Path of Radiance en Radiant Dawn zal deze banner erg gaaf zijn. Daarnaast is een Valentijnsuitvoering van het personage Titania als beloning te verkrijgen in het eerstvolgende Tempest Trials+ evenement. Zoals altijd zal er tevens een nieuwe Paralogue verschijnen over deze personages waarmee je Orbs kunt verdienen.

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Geef een reactie