Beelden uit Japanse Langrisser I & II-demo

Ben jij benieuwd? Kijk dan snel naar 50 minuten aan gameplaybeelden!

De remake van Langrisser I & II verschijnt over iets meer dan twee maanden in Japan. Hoewel dat nog even wachten is, heeft ontwikkelaar Chara-Ani een demo gelanceerd in de Japanse eShop. Langrisser is een tactische role-playing serie uit 1991, gemaakt door Masaya Games voor SEGA-consoles en doet erg denken aan de Fire Emblem-games. De eerste game verscheen in Japan en Noord-Amerika, maar het Westen kreeg vervolgens geen Langrisser-game meer tot Langrisser V.

Langrisser I & II is een volledige remake van de eerste twee games in de serie. De games zijn op zowel audiovisueel als gameplaygebied flink verbeterd. Als je benieuwd bent naar de game, kun je hieronder 50 minuten aan gameplaybeelden bekijken. Langrisser I & II zou eigenlijk vandaag verschijnen, maar is vertraagd tot 18 april 2019.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie