Shiny Meltan nu in Pokémon Go

Je zal wel snel moeten zijn, deze mythische shiny Pokémon zal maar beperkte tijd beschikbaar zijn.

Tijdens een speciaal evenement, welke gisteren van start is gegaan, zal er een kans zijn om een shiny Meltan tegen te komen wanneer je de Mystery Box opent.

De Mystery Box kan je gebruiken wanneer je een Pokémon vanaf Pokémon Go overbrengt naar de Let’s Go spellen. Normaal gesproken, kan je dit elke zeven dagen doen, maar tijdens dit evenement zal het tijdsslot verlaagt worden naar elke drie dagen.

Het evenement zal tot en met 4 maart duren.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

Geef een reactie