Q.U.B.E. 2 komt naar de Switch

Vanwege een gebrek aan ondersteuning van Unreal Engine sloeg Q.U.B.E. 2 de Wii U over, hij zal nu wel naar de Switch komen.

De prijswinnende puzzelgame zal zowel digitaal als fysiek voor de Switch verschijnen. De fysieke versie is echter een Super Rare Games release, dus deze zal weer enorm gelimiteerd worden.

In Q.U.B.E. 2 zal je spelen als de Britse Amelia Cross. Zij bevindt zich in de overblijfselen van een alien landschap. Ze zal samen met Emma de 80 puzzels van de Q.U.B.E. moeten oplossen om thuis te kunnen komen. Ten opzichte van het eerste deel zullen de game mechanics verbeterd zijn, de omgevingen uitgebreider en is er ondersteuning voor kleurenblindheid.

De game zal op 21 februari uitkomen op de eShop voor €25,99, er zal een speciale lanceringsaanbieding zijn waarin de game 15% afgeprijsd is. De pre-orders voor de fysieke game gaan open op 13 februari op de Super Rare Games site.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

2 gedachten over “Q.U.B.E. 2 komt naar de Switch

  • 06/02/2019 om 16:34
    Permalink

    Voor dit soort ports heb ik de Switch niet gekocht, dit soort titels koop je voor een paar euros voor PS4 of PC. Geen mij maar de Nintendo originals.

    Maar er zal een markt voor zijn. Jammer dat ze alleen de prijs niet evenredig aanpassen maar dit weer voor de volle mep verkopen.

Geef een reactie